Etsimme palvelukseemme tarmokasta myyjää

Massatavarakuljetustemme lisääntyessä etsimme joukkoomme venäjän ja suomen kielen taitavaa tarmokasta myyjää.

Päätehtäväsi on rautatiekuljetusten ja niihin liittyvien lisäpalveluiden tarpeen selvitys, kuljetusratkaisun suunnittelu, tarjouslaskenta ja asiakaspalvelu. Toimipaikkasi on Helsingin Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Hakemukset liitteineen ja suosituksineen pyydämme lähettämään 25.03.2013 mennessä osoitteeseen Freight One Scandinavia Oy, tj Anssi Laakkonen, Esterinportti 2, 00240 Helsinki, tai sähköpostitse osoitteeseen anssi.laakkonen@freight1.fi. Lisätietoja meistä verkkosivuiltamme sekä PGK:sta www.pgkweb.ru ja VR:stä www.vrtranspoint.fi. Tehtävään liittyvät soittopyynnöt assistentti Tatiana Kuznetsovalle, +358 10 229 7700 tai info@freight1.fi.
 
Freight One Scandinavia on vuonna 2009 perustettu kansainvälisiin rautatiekuljetuksiin erikoistunut logistiikkayhtiö. Katamme asiakkaidemme koko kuljetusketjun ja siihen liittyvät logistiikkapalvelut Suomen, Venäjän, Baltian ja IVY-maiden välillä. Kolmessa vuodessa olemme saavuttaneet merkittävän markkinaosuuden Suomen ja IVY-maiden välisistä rautateiden vientikuljetuksista. Freight One Scandinavia on VR:n ja Venäjän suurimman rautatieoperaattorin OAO ”PGK”:n yhteisyritys. Käytössämme on PGK:n yli 200 000 erilaista tavaravaunua, joilla vastaamme asiakkaidemme määrälliseen ja laadulliseen kuljetustarpeeseen koko 1520-rataverkossa.