Palvelut

Tarjoamme kaikkia niitä palveluja, joita tarvitset Suomen, Venäjän ja IVY-maiden välisissä tavaraliikenteen rautatiekuljetuksissa. Kauttamme voit tilata sopivat vaunut ja ostaa kokonaisrahdit lähtöasemalta pääteasemalle vienti-, tuonti- tai transitokuljetuksissa.

Tarvittaessa kokoamme sinulle kokonaispaketin myös muista palveluista koko kuljetusputkelle. Palveluitamme ovat muun muassa vienti- ja tuontihuolinta, rahtikirjojen täyttäminen, autokuljetukset ja terminaalipalvelut. Myös erikoiskuljetukset kuuluvat toimialaamme.

Mikäli Sinulla on jo sopimus kanssamme, pääset seuraamaan tilauksesi kulkua vaunuseurantajärjestelmästämme verkkosivuiltamme.

Meille on tärkeää, että kuljetuksesi toteutuu juuri sovitulla tavalla. Koska vaunun tilaaminen ei ole aivan yhtä helppoa kuin taksin tilaaminen, haluamme suunnitella kuljetuksesi huolellisesti kanssasi etukäteen. Tämä koskee aivan kaikkia kuljetuksiamme. Paras tapa varmistaa kuljetuksen onnistuminen on ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen kuljetuksen arvioitua toteutumista rautaisiin ammattilaisiimme.

Voit myös tarkistaa Asiakkaan oppaasta, mitä asioita tulee ottaa huomioon tarjouspyyntöä ja tilausta tehdessäsi. Huomaathan, että tilauslomakkeen käyttö edellyttää sopimuksen olemassaoloa.

Tule kanssamme samalle raiteelle!