Freight One Scandinavia

Freight One Scandinavia on Suomen, Venäjän ja IVY-maiden välisiin rautatiekuljetuksiin erikoistunut logistiikkayhtiö.

Tarjoamme kokonaisvaltaiset vienti-, tuonti- ja transitokuljetukset sekä vaunukuorma- että kokojunalähetyksinä. Hoidamme vaunujen tilauksen, suunnittelemme optimaalisen reitin vaunujen paluukuljetuksia myöten, hankimme kumppaneiltamme muut huolinta-, terminaali- ja autokuljetuspalvelut, ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla kuljetuksen etenemisestä.

Freight One Scandinavia Oy on VR:n ja Venäjän suurimman rautatieoperaattorin JSC Freight One -yhtiön eli PGK:n puoliksi omistama yhteisyritys. Omistajiemme kautta asiakkaamme saavat ylivoimaiset palvelut vaativiin kansainvälisiin rautatiekuljetuksiin.

Takaamme hyvälaatuisten vaunujen saannin asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan aina kun niitä tarvitaan. Asiakkaidemme käytössä on PGK:n kautta 200 000 tavaravaunun kalusto, ja joka vuosi uusia vaunuja otetaan käyttöön useita tuhansia.

Tarjoamme rahtiliikenteen kokonaispalvelut koko kuljetusketjussa yhdestä pisteestä. Henkilökuntamme koostuu kansainvälisen rautatielogistiikan rautaisista asiantuntijoista, jotka palvelevat kaikissa rautatielogistiikan tarpeissa. Suomeksi, venäjäksi ja englanniksi. 

Anna meille palautetta

Yritysmateriaalit

FOS logo nega
FOS logo rgb
FOS logo Musta